U kunt ons van maandag tot vrijdag tussen 08.00 en 18.00 uur bellen op +49 4131 9279648. U kunt ook ons online aanvraagformulier gebruiken door op de knop "Contact" te klikken op onderaan de website onder "Service & Help", of klik hier. Door op deze link te klikken, wordt een online formulier weergegeven dat u naar eigen inzicht kunt invullen en verzenden. Ons klantenserviceteam zal uw vraag behandelen en zal zo snel mogelijk via e-mail op u reageren. U kunt de status van uw ticket controleren door te klikken op "Ticketstatus controleren" (inloggen vereist).