Het gehele bestelproces wordt gecodeerd met behulp van een modern SSL-certificaat. Dirndl.com garandeert de veiligheid van uw betalings- en persoonlijke gegevens. Uw betalingsgegevens zijn betrouwbaar beschermd tegen ongeautoriseerde toegang op onze beveiligingsserver (SSL-certificaat) en worden gecodeerd zoals uw klantgegevens. Als u bij uw bestelling een klantaccount aanmaakt, slaan wij uw factuur- en afleveradres en uw wachtwoord op. Dirndl.com voldoet aan de beveiligingsstandaarden van de creditcardindustrie (PCI DSS). U kunt op elk gewenst moment informatie over de opgeslagen gegevens opvragen of de verwijdering ervan aanvragen.

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie.