Du skal modtage en automatisk ordrebekræftelses-e-mail fra vores system inden for 5-10 minutter efter afslutningen af din ordre på Dirndl.com. Kontroller også din spam-mappe. Hvis du ikke har modtaget en ordrebekræftelse, kan du altid kontakte vores kundeserviceteam og anmode om en ny bekræftelse. Du vil også modtage en anden e-mail fra os, når din betaling behandles og sendes.

Hvis du har betalt for din ordre med din PayPal-konto, skal du være opmærksom på, at du kun vil modtage en ordrebekræftelse på din betaling fra PayPal.