Så snart vi har behandlet dit return, vil du modtage en automatisk bekræftelses-e-mail fra os.

Hvis du endnu ikke har modtaget en refusion for dit return, skal du kontakte os og angive sporingsnummeret på dit return. Opbevar altid UPS-kvitteringen for at forhindre, at pakken går tabt. Med UPS kan du spore, om din pakke allerede er ankommet.

For at kontrollere status for dit afkast kan du logge ind på vores returportal med dit fakturanummer eller ordrenummer og se alle de vigtige oplysninger om din ordre.